Agenda Pajottenland


Locatie: Westrand Cultuurcentrum, Kamerijklaan 46 te 1700 Dilbeek, lokaal 304.
Er is parkeergelegenheid voor het gebouw. Binnen gaan via de hoofdingang, dan het bord 'Vergaderzalen' volgen en via lift of trap naar de derde verdieping. Bij het verlaten van de lift naar rechts: lokaal 304 is op het einde van de gang.

Contact: Martine Callaert, tel. 0495 500088, pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.

Inschrijvingen: voor elke activiteit apart via pajottenland@vvpv.be of bij Martine Callaert, telkens na het verschijnen van de maandelijkse nieuwsbrief met meer details.
15 en 16 juni 2024: Tweedaagse busuitstap. Na onze succesvolle tuinreizen naar Zeeland en Twente gaan we nu richting Utrecht en Amersfoort.
We bezoeken 7 tuinen en een kleine maar interessante kwekerij.
Zaterdag 15 juni bezoeken we De verwondering in Den Hout, In liefde bloeyende in Hagestein, Boerderijtuin van Familie Funnenman in Houten Zand en de Botanische Tuinen van de Universiteit van Utrecht.
Zondag 16 juni staan op het programma: Groot Sandbrink en Hubertushof in Leusden-Zuid; Dicky Schipper in Maurik heeft een kwekerij voor bijzondere eenjarige en vaste planten die ze zelf opkweekt en vandaar gaan we naar De tuinen in Demen van Martje van den Bosch.
Deze reis is volzet.


Inschrijvingen bij Martine Callaert, regio verantwoordelijke, via pajottenland@vvpv.be of via GSM nr 0495/500.088, telkens na het verschijnen van de maandelijkse nieuwsbrief.