Agenda Leie-Schelde


Locatie: het Kwenenboszaaltje, Sint Elooistraat 116 te 9820 Merelbeke. Het is een zaal achter een wit kerkje. Rondom de kerk is er parkeerplaats. Het bevindt zich op ongeveer 200m van zaal Groenendal, waar we tot nu toe samenkwamen. We starten om 20u, tenzij anders vermeld.

Contact: Martine Lejeune, tel. 09 362 92 92, leie-schelde@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE27 7340 2763 2073 van VVPV Leie-Schelde.
Woensdag 18 januari 2023 ontvangen we Marc Vermeulen. Marc heeft zich voor deze voordracht geïnspireerd op het boek Tuinieren voor de geest van Sue Stuart-Smith.
Wij weten allemaal dat zaaien, wieden en snoeien ons heel gelukkig maken, maar nu is daar dus ook een boek over geschreven. (Zie voor een bespreking daarvan ons tijdschrift van juni 2020.)
Het nieuwe jaar zetten we natuurlijk in met een lekker glaasje. Let wel, deze voordracht begint uitzonderlijk om 19.30u ipv 20u, zodat er voldoende tijd is voor beide activiteiten.


Woensdag 15 februari spreekt Yves Bogaert over Diervriendelijk tuinieren.
Een tuin is een fantastisch stukje natuur waarin, naast de ons zo dierbare planten, ook nog een uitgebreide dierenwereld huist. Sommige dieren merken we nauwelijks op, andere des te meer. Maar dat ze nuttig zijn staat buiten kijf. We moeten het hen zo aangenaam mogelijk maken.
We beginnen om 20u.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid