Agenda Pajottenland


Locatie: Westrand Cultuurcentrum, Kamerijklaan 46 te 1700 Dilbeek, lokaal 304.
Er is parkeergelegenheid voor het gebouw. Binnen gaan via de hoofdingang, dan het bord 'Vergaderzalen' volgen en via lift of trap naar de derde verdieping. Bij het verlaten van de lift naar rechts: lokaal 304 is op het einde van de gang.

Contact: Martine Callaert, tel. 0495 500088, pajottenland@vvpv.be
Betalingen op rekeningnr. BE12 7340 2295 8592 van VVPV Pajottenland.

Inschrijvingen: voor elke activiteit apart via pajottenland@vvpv.be of bij Martine Callaert, telkens na het verschijnen van de maandelijkse nieuwsbrief met meer details.
Op zaterdag 12 november van 14 tot 16u30 zal Joeri Cortens van Natuurpunt ons meenemen op een wandeling rond leven in de tuin in de prachtige tuin van ons lid Regine Huysmans in de Motstraat 49 te 1960 Eppegem.
Joeri Cortens kennen de meesten van zijn wekelijks natuurpraatje op zaterdagochtend tijdens De Weekwatchers op radio 2. Hij is een geboren verteller en zal ons aan de hand van wat we die dag ontmoeten heel wat bijbrengen over het nut van al dit leven in onze tuin.
Regine's tuin is 60 are groot en omvat een bloementuin, een grote groententuin en ook heel wat bomen. Ze onderhoudt deze nog helemaal zelf, inclusief haar moestuin.
We bieden ook een drankje aan en Regine beloofde een lekkere cake te bakken.

Inschrijvingen bij Martine door vermelding van naam en GSM nr ten laatste tegen 10 november 2022.
De groep is beperkt tot maximum 30 personen! De toekenning van de plaatsen zal gebeuren volgens datum van inschrijving.
Bijdrage: € 10 - te betalen aan Martine. Vervoer met eigen wagen. Spreek af onder mekaar om samen te rijden, als je iemand uit je buurt zoekt, laat het even weten.


December 2022: zullen we op een vrijdagavond kunnen genieten van een online voordracht door François Seghers.
Hij heeft heel wat tuinreizen op zijn palmares, zowel binnen als buiten Europa. Deze zomer bezocht hij West-Canada. We zullen genieten van een uitgebreid verslag van die reis met aandacht voor de natuur, de parken en tuinen van British Columbia en Alberta.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid