logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.
Zaterdag 7 juli is de dag van onze gezamenlijke maaltijd.
Net als vorig jaar heeft die plaats in Hoeve Hangerijn, gelegen in Assebroek naast de Gemene Weiden.
Vooraf doen we een verrassende tuinwandeling in Brugge, gekleurd door historische weetjes. Onderweg zien we een aantal kunstwerken van de Triënnale.
De uitstap gebeurt met eigen vervoer. De maaltijd all in kost €25.


Donderdag 20 september: vorig jaar brachten we met onze regio een bezoekje aan de Agapanthuskwekerij in Aalter. Daar kregen we o.a. een deel van de collectie te zien die door Maurice Vergote overgelaten werd. We kregen er een interessante rondleiding over Agapanthus door Tim Wyckstandt. Reden genoeg om hem bij ons uit te nodigen voor een meer diepgaande voordracht over het hoe en waarom van deze mooie planten.


Zaterdag 29 september trekken we er nog eens op uit met de bus richting Noord Frankrijk.
Onderweg bewonderen we de Roularta border in Roeselare. In dit seizoen is die op zijn hoogtepunt. Even verder zijn we in Frankrijk en we trekken naar Volckerinckhove voor het Senteurs Parc. Hierna bezoeken we La Ferme des Récollets in Cassel. We eindigen in schoonheid bij Pieter De Coninck met de kwekerij/tuin Aquabotanica in Veurne. Verdere info volgt later.Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid