logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: Zaal van de CM Koningin Astridlaan 2, Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.
Zaterdag 4 september, 14u. Eindelijk zullen we een vroeger geplande activiteit kunnen laten doorgaan: Dirk Staels ontvangt ons in zijn Hydrangea kwekerij Ajisai.
Hij spreekt kort over wat algemene kenmerken om dan dieper in te gaan op de vraag hoe we in deze seizoenen van extreme warmte en droogte toch kunnen genieten van mooie hydrangea's. Niet elk jaar zal de regen zo overvloedig vallen als dit jaar.
Inschrijven is verplicht en de dan van toepassing zijnde regels i.v.m. social distancing en hygiëne zullen gelden. Inschrijven gebeurt bij Albert Lauwers.


Donderdagavond 21 oktober om 19u30 proberen we in de zaal samen te komen voor de voordracht van Alex Vandenhove over goede bodembedekkende planten.
Onbedekte bodem kan sneller uitdrogen of door de regen dichtslaan of eroderen. Bovendien zal zich heel snel een bedekking vormen die niet gewenst is: onkruiden. Laat ons dan kiezen voor mooie planten die zich goed gedragen.


Donderdag 18 november om 19u30: de spreker ligt nog niet vast, meer nieuws volgt. Hou dus de mail in het oog zodat u de maandelijkse nieuwsbrief niet mist.
Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid