logo-achtergrond

Agenda Brugge


Locatie: alle voordrachten beginnen om 19.30u. in de zaal van de CM, Koningin Astridlaan 2, te Sint Michiels Brugge.

Contact: Monique Denys, tel. 050 222109, brugge@vvpv.be
Betalingen op rekeningnummer BE16 7340 2763 2174 van VVPV Brugge.

Inschrijvingen voor de uitstappen: met vermelding lidnr. bij Albert Lauwers waarop verdere info volgt, via mail op fc490014@telenet.be of telefonisch 050 20 12 64.
Inschrijven kan tot 10 dagen voor de datum van de uitstap. Uw inschrijving is pas geldig na tijdige ontvangst van de betaling.

Vertrek uitstappen: Loppem carpoolparking E40.


Donderdag 16 mei houden wij in onze zaal de 5de editie van onze plantenruilbeurs.
We brengen onze succesplantjes mee (waar we teveel van hebben) en hopen ze te ruilen met de succesjes van iemands anders. Heb je niets over maar heb je misschien iets tekort, of wil je alleen een leuke babbel, kom dan ook maar af. Graag een seintje als we een tafel moeten klaarzetten voor jouw aanbod.


Noteer alvast voor de uitstappen:

Zaterdag 04 mei trekken we er de ganse dag op uit met de bus. Er is de plantenbeurs in les Jardins d'Aywiers in Lasne en die willen we wel eens verkennen. We blijven er tot na de middag (er zal plaats zijn om je picknick of iets anders te eten). Daarna vertrekken we naar Bousval waar we de tuin van Ginny & Jon bezoeken. Die is 1 ha groot en bevat 4 vijvers, vaste planten en heesters. Er is een bosje met rododendrons en azalea's.
€ 15 voor de bus en € 15 voor de ingangen (de dag zelf hiervoor pasgeld meebrengen).


Zaterdag 06 juli: we bezoeken eerst enkele tuinen met eigen vervoer. s'Avonds plannen we onze gezamenlijke maaltijd (€ 25 all in). Net als vorig jaar vindt die plaats in Hoeve Hangerijn, gelegen in Assebroek. Verdere info volgt.


Zaterdag 31 aug: we nodigen u uit voor een groots evenement. We brengen met de bus een bezoek aan Pairi Daiza, waar een deskundige rondleiding voorzien is door Francis Peeters en Guy Vandersande. Guy is er immers botanisch directeur. Verdere info volgt.


Al onze activiteiten worden gerealiseerd met de steun van de Vlaamse Overheid